Käsityö


Toteutukset

Blogikirjoitukset

Kaarisillan käsityö

Tervetuloa tutustumaan porilaisen yhtenäiskoulun käsitöihin!

Verkostot

Sometu
Vinkkiverkko

Työkalut

EDU.fi

on opettajille suunnattu verkkopalvelu, josta löytyy verkko-oppimateriaaleja, opetusta tukevaa aineistoa sekä tietoa kilpailuista ja teemapäivistä.

AMMe

on ammatilliseen erityisopetukseen suunniteltu kuva- ja oppimateriaalipankki, joka sisältää piirrettyjä ja valokuvia sekä oppimateriaalia kotitaloudesta, puhtaanapidosta, tekstiili- , savi- ja metallitöistä sekä yhteisistä opinnoista.
Tekstiilityön kuva- ja oppimateriaalipankki

Opettaja.tv

Käsitöiden ja käden taitojen teemapaketit opetukseen

Käspaikka

Tieto- ja viestintätekniikka - tvt - käsityössä
Miksi tekstiilikäsityön opetuksessa tarvitaan tietoteknisiä perusvälineitä?

Suomen käsityömuseo

Näillä sivuilla voit seurata neljää Suomen käsityön museon perusnäyttelyyn vievää äänipolkua; Kyllä äijätkin osaa, Missä villalanka kasvaa?, Taitavia naisia ja Kiertokulku

Tekninen työ

Oppimateriaalia eri luokka-asteille.

Vinkkiverkko-wikin TVT-sivu

Hankkeet

AVO-hanke
Avoimet verkostot oppimiseen (AVO) – hankkeessa pilotoidaan, koulutetaan ja tuetaan uusien toimintamallien pedagogista ja kriittistä käyttöönottoa oppilaitoksissa ja kansalaistoiminnassa. Hanke kestää vuoden 2011 loppuun ja sitä koordinoi Suomen eOppimiskeskus ry. Hanke kuuluu opetusministeriön hallinnoimaan Manner-Suomen ESR-ohjelman toimintalinjaan Avoimissa oppimisympäristöissä aktiiviseksi kansalaiseksi. Hankekonsortiossa osahankkeita toteuttavat: Taideteollinen korkeakoulu, Tampereen yliopisto, Åbo Akademi, Hämeen ammattikorkeakoulu, Otavan opisto, Kansalaisfoorumi SKAF ry, Teknologiakeskus Innopark Oy, Hämeen kesäyliopisto, Hämeenlinnan ja Kotkan kaupungit sekä HCI Productions Oy.